Založ si blog

My ako 99% nerobíme nič. Za to 1% profesionálnych klamárov maká jak ďábel.

Tento článok píšem na popud info o povinnom zavedení respirátorov a zákazu vychádzania po 20.00hod.

Toto jedno percento je dnešným odrazom našej doby nežitia. Správy v TV pozerajú od dôb korony akcie aj tí, ktorí TV news pozerali sporadicky. Pretože chcú byť v obraze – no kam smerujeme svoju pozornosť, tam aj sme, drahí moji priatelia.

Kam toto naše prežívanie až necháme zájsť?

Bude lepšie? Nebude.

Nebude, pokiaľ budeme sedieť so založenými rukami. My ako väčšina ľudí sme dôležití.

Tí, čo makajú dennodenne, sedia vo vláde. To sú reálne jedinci, ktorí robia.

Uvedomme si, že za nás nikto nič nespraví. Ak chceme zmenu k lepšiemu, musíme sa činiť sami.

Činiť sa = pracovať.

Pracovať pre nás, pre väčšinu, v mene spoločnosti, kvôli zjednoteniu dobrých ľudí. A tých je 99%.

No aktuálne vidíme opak. Pretože to jedno percento maká jak ďábel. Pretože títo profesionálni klamári sediaci na hlave štátu sa zaujímajú len o svoj vlastný prospech a moc.

Moc nad nami, bežnými ľuďmi. Dnes to vidíme všetci.

Nejde o pandémiu, je to vec politiky. Zaujímavé je, že ideme podľa okolitých štátov, ktoré sprísňujú opatrenia. Vedľa nás je aj Ukrajina, kde je život normálny a ľudia nežijú v strachu z pandémie (ďalej som videla videá od známych z Haagu, Srbska a iných krajín, kde ľudia žijú ako pred dobou korony).

Tu presne vidíme, ako má šírenie informácii zmysel = či v záujme dobra alebo zla. Akú stranu si vyberieme, je na nás. No ak patríš medzi 99% a chceš sa mať dobre, existuje už dnes lepšia spoločnosť výhodná práve pre tých 99% ľudí.

Existuje aj história písaná pred 6000 rokmi, kedy ľudia žili v ideálnej spoločnosti. Toto nám zabudli v škole spomenúť, však?

Práve dnes, v tejto dobe internetu máme jedinečnú možnosť sa zapojiť do Tvorivej spoločnosti a vytvoriť ju na základe zákonodarnej platformy. Ak máš záujem, klikni na web allatraunites a vpravo hore klikni na button „pridať sa“. Čím viac ľudí bude denne zaregistrovaných, tým rýchlejšie vytvoríme tento ľudský formát spoločnosti.

Čakáme na zmeny, nádeje vkládajúce do tých, na ktorých padla voľba náš všetkých.

20.03.2021

Všetci sme ľudia. Sme tu, aby sme žili. Čakáme na zmeny, nádeje vkládajúce do tých, na ktorých padla voľba náš všetkých. A kedysi sa rozhodlo, že niekto bude náš osud riešiť niekto za nás. Svoje práva sme predali. Svoje rozhodnutia tiež. Je potom jednoduché niekoho viniť, na niekoho ukazovať, nemusieť nič riešiť, iba kritizovať. Dokedy však sme v tomto [...]

Matovič spravil reálne skvelý job!

07.03.2021

Aj takto znel názor mojej známej. Je to osôbka, ktorá vidí z viacerých uhlov, no vždy navonok vyjde s tou „svetlou časťou“. Je to človek, ktorý každý deň maká na dobrovoľníckych projektoch do skorých ranných hodín. Nepreháňam, každý deň. To chce silného ducha. 🙂 GOOD JOB, MAN. “…spravil úžasnú robotu!” Prihodil do ohňa pár dní po nástupe do [...]

Dnes to nebol Matovič. Vytočil ma klient.

12.02.2021

Všetci si ideme svoje. Dnes ma vytočil klient. Tisíc čertov do mňa. A čo ďalej? Mám chodiť po byte a nadávať dokola ako chorá vrana? Keby ma aspoň počul! Ale počul ma len môj šéf. A ďalej ešte čo? Komu by som ešte tak pokazila náladu svojimi nevybúrenými démonmi? Dala som si čokoládový koláč a napísala dlhý mail priamo dotyčnej firme, [...]

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00, aktualizované: 08:13

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 21286x
Priemerná čítanosť článkov: 3041x

Autor blogu