Matovič spravil reálne skvelý job!

7. marca 2021, animamea, Zrkadlá dnešných dní


Aj takto znel názor mojej známej. Je to osôbka, ktorá vidí z viacerých uhlov, no vždy navonok vyjde s tou „svetlou časťou“. Je to človek, ktorý každý deň maká na dobrovoľníckych projektoch do skorých ranných hodín. Nepreháňam, každý deň. To chce silného ducha. 🙂

GOOD JOB, MAN.

“…spravil úžasnú robotu!”  Prihodil do ohňa pár dní po nástupe do svojej funkcie. Jeho meno sa skloňuje a premieľa v médiách, či medzi ľuďmi viac ako meno predošlej “nádeje”. 

Spravil veľa roboty. 

Donútil niekoľko ľudí vstať z gauča a vyhnať ich na ulice s hanlivými nápismi na banneroch. 

Sklamal množstvo ľudí, ktorí mu verili. 
A toto všetko donútilo ľudí, ktorí sú stalé pevní vo svojom duchu, aby znásobili tú robotu pre ľudí, ktorú denno-denne robia. Jedným zo zaujímavých projektov je projekt Kaleidoskop faktov (youtube “kaleidoskop faktov”). V skratke, je to projekt, ktorý odkrýva fakty, ktoré neboli preukázané v médiách, alebo boli, pričom boli pozmenené, časť skrytá atď. 

PS: viaceré príbehy z dneška, či príbehy z histórie ukrývajú v sebe reálne “zrná” pravdy, z ktorých vieme čerpať a vie nás to posunúť vpred. Takže preto sa pripájam aj ja, kde radím aj príbeh pána premiéra, z ktorého som sa minimálne ja poučila. Čím konkrétne? No ak on len pekne reční a dobré činy nikde, niekto tú prácu pre ľudí musí spraviť, aj keď zdola.

Obráťme monádu. Mojím heslom je „nečakať, urobiť, lebo pri premýšľaní sa aj k tým činom nedostanem. Budú ma zvierať len pochybnosti a nakoniec celý nápad len zavrhnem.